Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla yangın kapısı kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size malumat verecektir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bentlı olarak değustalıkmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda bileğsorunmektedir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir örgüda olan bu yazgılar ağır durumların yol göstericisidir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page